Haber Detay


Elcab Kablo ZONSİAD Ailesine Katıldı.Elcab Kablo ZONSİAD Ailesine Katıldı. 26.07.2017

Zonguldak Sanayici ve İş Adamları Derneği (ZONSİAD) Genel Başkanı Halil İbrahim Ece ve yönetimi üye çalışmaları kapsamında dün Elcab Kablo ve Profil SAN.TİC.A.Ş yönetim kurulu başkanı iş adamı Nejdet Tıskaoğlu'nu ziyarette bulundular.

ZONSİAD ailesine dahil olan Elcab Kablo yönetim kurulu başkanı Nejdet Tıskaoğlu;Hemşehrilerimizin bizleri ziyareti memnun etmiştir. ZONSİAD'ın iş dünyasına yönelik yapmış olduğu çalışmaları firmam olarak destekliyorum. Bizlerde bugünden sonra bu çalışmaların içinde elimizden geldiğince olacağız.ZONSİAD yönetim kurulu üyeleri ile iş dünyasına yönelik ve hemşehrilerimize yönelik değerlendirmelerde bulunduk.dedi.

 

Ziyaretle ilgili açıklama yapan ZONSİAD Genel Başkanı Halil İbrahim Ece şunları belirtti.  

 

Bu gün ZONSİAD ziyaretleri ve üyelik çalışmaları kapsamında durağımız Elcab Kablo oldu.Kendileri ile hem iş dünyası,hemşehrilerimiz ve ZONSİAD ailesine yönelik değerlendirmelerde bulunduk.ZONSİAD ailesine katılım sağlaması bizleri onurlandırdı ve güç kattı.Elcab Kablo markası bizlerin onuru ve gururudur.Bizleri misafirperverliği ile ağırlayan Elcab Kablo yönetim kurulu başkanı sayın Nejdet Tıskaoğlu ve Elcab Kablo çalışanlarına teşekkür eder sevgi,saygı ve selamlarımı sunarım.dedi

 

 

 

Elcab Kablo ve Profil SAN. TİC. A.Ş. Kimdir?

 

1998 yılında kurulmuş olup kuruluşundan bugüne sektörde geniş bir tecrübeye sahip olan firma kurucularının önderliğinde, üstün hizmet ve müşteri odaklı yaklaşımıyla silikon bazlı ürünlerin imalatında faaliyet göstermektedir. Silikon kablo, camelyaf kablo, silikon conta, silikon makaron, fişli kablo ve PVC kablo gibi beyaz eşya üretiminde kullanılan çeşitli ürünlerin imalatında faaliyet gösteren ve 7000 m² kapalı alanda, kendi yerinde üretim yapan ELCAB KABLO genç ve dinamik kadrosu ile daima ileriyi hedeflemektedir. Bu çerçevede 2005 yılında kalite yönetim sistemi ISOQUAR tarafından ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 kalite ve REACH, ROSH, EAC, TÜV ile düzenli denetimlerin yapılması suretiyle VDE sertifikasıyla belgelendirilmiştir. Üretim kapasitesinin % 40'ını ihraç eden ELCAB KABLO bu anlamda standartlara uygun, müşterilerinin istek ve taleplerine yönelik sunduğu kaliteli ürün, uygun fiyat ve zamanında teslim avantajları ile kaliteden ödün vermeden faaliyetine devam etmektedir. Sektörünün en hızlı büyüyen firması olarak üretime başladığı günden bugüne ürettiğimiz tüm ürünlerde müşterilerin talep ve ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılayabilmek, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulamak, çevreye ve topluma duyarlı üretim yapmak ve müşterilerine uygun fiyat ile kaliteli hizmet sunmak en büyük hedeflerindendir. Bu nedenle müşteri odaklı üretim anlayışı ile hem ihracat yaptığı hem de iç piyasada hizmet verdiği müşterilerine ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek adına ürün çeşitliliği sağlamak, kalite, üretim ve insan kaynaklarına geleceğe yönelik yatırım yapmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak üretim politikalarının temelini oluşturmaktadır.


Hakkımızda Haberler